Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kocham ...

Ja Julia Ty Romeo
Kocham Cię tak mocno i nie chcę innego

Te Twoje oczy, ich spojrzenie
Kiedy jest źle dają ukojenie

Tak ładnie patrzysz, mówisz że kochasz
Wszystkie trudy ze mną pokonasz

Jestem szczęśliwa gdy Cię mam blisko
Przytulę się mocno i mam gdzieś to wszystko

Kiedyś nie tylko ja i Ty się dowiemy
Ale i wszyscy, że MIŁOŚCIĄ żyjemy.

21 147 wyświetleń
87 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!