Menu
Gildia Pióra na Patronite

Monotonny Koszmar Miłości ...

I znowu opadam z sił...
Błądząc w mroku oczami...
Z wracającymi wspomnieniami...
Tych złych chwil ...
Które wracają czasami ...
I ranią me serce mą duszę okropnie...
Pozostawiając blizny których nikt nie cofnie ...
Porzucam wszystkie nadzieje
Wierzę że w końcu się się zmienię ...
Dam radę olać ludzi dla których nic nie znaczę....
I przestane wierzyć że to było coś więcej ...
Nadzieję zgaszę...

979 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
  • misiek92

    23 May 2014, 03:55

    Ten wiersz prawie doskonale opisuje moją niedawną sytuację, Miło się czytało:) Pozdrawiam