Menu
Gildia Pióra na Patronite

pożegnanie

I ułożą się chryzantemy
pod twą delikatną dłonią
na kilku zbitych deskach
paru łzach
chłodnym marmurze
i moim marnym ciele.

8943 wyświetlenia
97 tekstów
6 obserwujących
  • finezja

    30 May 2011, 17:07

    Bardzo ładne:). Pozdrawiam