Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieświadomy.

Istnienia
te realne
co tak prawdziwie istnieje?

Niedościgniona miłość
którą mam przed oczami
nocami przy niej
nieświadomej
śpiącej...

Czy to możliwe
wyczuć koniec świata
w drugim człowieku
i być przy nim
oczami duszy?

81 777 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • luterin

    24 May 2013, 21:44

    Czy to możliwe
    wyczuć koniec świata
    w drugim człowieku
    i być przy nim
    oczami duszy?

    Nie wiem...
    Chyba pomilczę.