Menu
Gildia Pióra na Patronite

i spotkaliśmy się znowu
otruta emocjonalność
zdominowała mnie w
narkotyzowanym szale

i widząc cię znowu
uświadomiłam sobie, że
nic nie czuję i nic już mnie
nie kontroluje

stałam się niezdrowo
wolna

od ciebie

9247 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!