Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obietnica

I ślubuję
że Się nigdy nie zawiodę,
że będę Sobie wierna, wobec Siebie uczciwa.
Dopomogę Sobie w każdej chwili słabości
Aż do końca mego życia.

381 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!