Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cud

I nawet stojąc w cieniu strachu
Przerażony końcem świata
Gdzie mordercze dźwięki mych uszu dobiegać będą
Ja będę stał i piersią swą zasłaniał
Moje dziecko ten cud swiata

1028 wyświetleń
42 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!