Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z Rozum Czas-em

I miłości nie zrozumiesz
Jeśli patrząc stoisz w tłumie
I tłumaczysz na swój sposób
Tak jak milion innych osób

Bądź jedynym co wie jak to
I na przekór wszelkim faktom
Kochać czasem bez rozumu
Wyjdź na chwilę z tego tłumu

Zrozum Serce, umysł, ciało
Czasem to już jest za mało
Zrozum duszę, ona błaga
Opuściła Cie odwaga???
...................................

Staram się, wciąż mam nadzieję...
Głupi ten co wciąż się śmieje

1787 wyświetleń
23 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!