Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pustkę czuję.

Im bliżej jesteś, tym dalej
Jakąś pustkę czuję, nie ma Nas
Z dnia na dzień coraz mniej
Zabija naszą miłość okrutny czas

Nie otwierasz Swego serca
Gdy patrzę w oczy, Twoje oczy!
Taka jednostronność to męka
Czy istnieje coś, co się nie kończy?

Wierzyłem w miłość silniejszą niż śmierć
Wierzyłem w nierozerwalność dwojga serc
Wierzyłem w siłę, odwagę miłości
Wierzyłem, że nie damy się starości

Myliłem się wielce!
Pękło me serce
Odeszłaś, choć jesteś!
Nie mogę bólu tego znieść

Widzę, co dzień, za dnia i w nocy
Ne mogę nic zrobić, jestem w niemocy
Strach blokuje puste ciało me
Ponieważ utraciłem Cie!

http://www.youtube.com/watch?v=D5JOdX2wP88

66 749 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    29 January 2014, 21:56

    Dziękuję Beatko miłych snów.

  • Gaia

    29 January 2014, 21:44

    Tyle chcemy dać, gdy bliskość nas dotyka
    i tyle tracimy, gdy ona znika

    Poruszające
    :)

  • M44G

    29 January 2014, 13:38

    Dziękuję Droga Elu.

  • Naja

    28 January 2014, 23:21

    Bardzo ładny, poruszający, jakże życiowy wiersz...:-)

  • M44G

    28 January 2014, 22:11

    Dziękuję za te miłe słowa. Zatem miłych snów Miła Julko.

  • Julka 10

    28 January 2014, 21:59

    .

  • M44G

    28 January 2014, 21:10

    Miło mi to słyszeć. Mam nadzieję że reszta też się podoba. Postaram się aby następny też był na podobnym poziomie mój drogi.

  • M44G

    28 January 2014, 21:07

    Tak tak Roza święte słowa. Śpi dzisiejszej nocy smacznie i w spokoju.

  • RozaR

    28 January 2014, 21:05

    EEE jak nie ta to inna a z czasem stwierdzisz może - Boże ! gdzie ja miałem oczy.

  • M44G

    28 January 2014, 20:58

    Z ssaniem trzeba uważać mój drogi można zalać , a potem nie odpalisz. Szerokiej drogi życzę na autostradzie do krainy snów.