Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pytania do Pana B.

Ile przyjdzie nam żyć Panie Boże?
Ile zachodów słońca, moje serce ujrzeć może?
Czy dzisiejszy pocałunek, uśmiech ostatnim będzie ?
Czy Ty naszą młodość masz w swym względzie?
NIe wiem ile mojej nici życia zostało.
Chciałbym, żeby moje światło życia.
NIe zamierało..

27 951 wyświetleń
120 tekstów
2 obserwujących
  • Smurf007

    10 February 2014, 22:44

    ^^
    się nie wyhuśtasz to pożyjesz,
    zależy kiedy wyjmiesz głowę z rynsztoku, zachód poczeka :)
    mogła se kpić całując, patrz dobrze w oczy..
    odsuń się, serial zasłaniasz.. :))
    skarpety zacerujesz,
    płać rachunki będzie si.:))

    tak se odreagowałem,
    pełen relax i aprilis :))