Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szafa...

Ilekroć pragnę
upchać do szafy
wszystkie złe
wspomnienia

Przychodzisz
nieproszona
ubrana w piękne
kolory droga jesień

Chwytasz serca
w pułapkę melancholii
gdzie człowiek
czuję się tak bezbronny...

09.10.2018

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • 9 October 2018, 14:12

    Taaaak, pewna staruszka miała ich w szafie kilku. Biedacy, pomarli z głodu i braku powietrza... ;):P
    Ładne.
    Pozdrawiam. :))