Menu
Gildia Pióra na Patronite

Idzie za nami często
Krok w ślad-
-Ślad za krokiem
Nie daje spać po nocach
I jest dla duszy zmrokiem

Słychać jej głos za plecami-
Dyszy i głośno stąpa
Wszechwiedzące za nami mknie
Tak zwane po ludzku -
Sumienie

11 222 wyświetlenia
519 tekstów
5 obserwujących
  • RozaR

    28 August 2014, 12:42

    A gdy ktoś nie ma sumienia ?
    Moja definicja człowieka,- to ten który posiada sumienie.