Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ciężko odejść

Idziesz żegnając się z domem
Idziesz porzucając wszystko co znasz
Przyjaciele już dawno odeszli
Wszystko czego potrzebowałeś to być sam
Myśli pełne wątpliwości
Tylko stwarzając pozory szczęśliwego
W sercu ukryta prawda
Idziesz odcinając się na wolność
Kolejne kroki
ciężej stąpając po ziemi
Lecz cząstka nie chce odejść
zostaje w miejscu tam gdzie żyłeś
Już nie musisz krzyczeć
w swojej desperacji
Czujesz zimno
Coś nie pozwala na Twoje oddalenie
I w wybuchu światła
zaczynasz płakać
Czy już czujesz się zagubiony?
Budujesz nadzieję
a wszystko co znasz to porażka
Zostaw to za sobą
nie wdychaj dymu z spalonych mostów
Bo jeśli zostawiłeś powody do tęsknoty
One nigdy nie zapomną o Tobie

https://www.youtube.com/watch?v=NIfSmtvob7w

14 700 wyświetleń
98 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!