Menu
Gildia Pióra na Patronite

o mnie

Idziesz ulicą
znajomym - "Dzień dobry, jak się masz?"
obcym - życzliwy uśmiech
to tylko maska
Twoje wnętrze to pole walki
pełne krwi i ran
ran, które z czasem się zabliźnią
z czasem...........
A teraz.... trzeba żyć
zacisnąć zęby,
płakać nocami.
Niech tylko nikt Cię nie widzi,
nie słyszy......
A rano.... dzieci do szkoły
a Ty wkładasz maskę..........................................................

6306 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!