Menu
Gildia Pióra na Patronite

Idę po Twoich śladach
Po płatkach śniegu
Po piaskach plaż
Po czerwonym dywanie
Po popełnianych błędach
Liczę, że kiedyś się odwrócisz
I nie tyle, że cofniesz
A poczekasz na mnie

3188 wyświetleń
43 teksty
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!