Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatura (park)

idę parkiem
snów mych obrazem

...nic nie zostało
zamazane obrazy
słowa pożółkłe przez lata
kilka strof niewyraźnych
sercem napisane ...

idę parkiem
w księżyca poświacie

159 536 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!