Menu
Gildia Pióra na Patronite

I czuje się jakby zamknięta w jakiejś wolnej czasoprzestrzeni.
Spowolniona. Za oknem zmienia się tylko słońce z księżycem, a ja? W bezruchu swych słabych uczuć trwam. Tracę ciepło, niknę.

324 wyświetlenia
10 tekstów
0 obserwujących