Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy...

I chciałbym tak
chciałbym...

Gdy mi odejść przyjdzie
żebym szepnąć mógł ci do ucha
zasłużyłem na cię

Gdy mi odejść przyjdzie
żebym uśmiechnąć się mógł
zasłużyłem na cię

I chciałbym tak
gdy mi odejść przyjdzie...

81 777 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • onejka

    28 September 2013, 22:29

    Z taką wrażliwością z pewnością się uda .
    :)