Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Daleko a blisko~~


Zbyt daleko od siebie
Za to blisko czasami
Wciąż myśląc o sobie
Dniami i nocami

Uwolnieni w marzeniach
Historię swą budują
Choć nierzeczywistą
Lecz żyć nią próbują

Zbyt cenne się stały
Serc ich uniesienia
Nigdy ich nie stracą
Mimo niespełnienia

Miłość będzie z nimi
Bo nie chcą jej stracić
Będzie kwitła majem
W tak pięknej postaci

Delikatna czuła
Tu pytać nie trzeba
Ma w sobie tą siłę
Pragnąc sięgnąć nieba.

http://www.youtube.com/watch?v=BkHUFGRhv64

109 622 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących
  • Pechowa_

    4 November 2013, 22:46

    Piękny delikatny zmysłowy wiersz... ;)
    Uwielbiam do Ciebie zaglądać cichutko ;)

  • misiek45

    4 November 2013, 22:13

    Dziękuję pięknie i pozdrawiam na dobranoc:)

  • Queyk

    4 November 2013, 20:56

    ech... przyjemnie

  • krysta

    4 November 2013, 00:05

    Piękny wiersz - pozostało życzyć spełnienia pragnienia :)
    Pozdrawiam Agnieszko na dobranoc :)

  • AsiKa

    4 November 2013, 00:00

    Aguś
    Moja miłość i Jego ...dziękuję Ci za ten wiersz... ja wiem, że nie myślałaś o mnie
    ale znowu jest mi tak bliski ten wiersz szczególnie
    pierwsza zwrotka
    "Zbyt daleko od siebie
    Za to blisko czasami
    Wciąż myśląc o sobie
    Dniami i nocami "
    piękne

  • Naja

    3 November 2013, 23:26

    Platonicznie i pięknie... :-)