Menu
Gildia Pióra na Patronite

bang bang

hej
odzywam się, bo ciężko jest nie mówić o tym,
że miłość tonie w alkoholu
bo tylko w nim się rozpuszcza

hej chciałam powiedzieć tylko, że
nie da się nie czuć zwyczajnie
i nie płakać, że coś umiera nieodwracalnie
że wszystko inne to tylko pozór jest

i że są pewne piętra mojej psychiki
na które nikt inny się nie wdrapie

kocham cię
wbrew wszelkiej logice

1126 wyświetleń
21 tekstów
6 obserwujących
  • 3 April 2018, 10:04

    Skąd ja znam ten ból topiony w procentach i te uczucia którym w zaden sposób nie podlega umysł