Menu
Gildia Pióra na Patronite

SALE 50%

gwałcisz myśli, znieważasz umysł
szmacisz wszystko co we mnie
co w środku

wykorzystujesz kruche elementy
łamiesz serce, wyrywasz
zakorzenione wartości

i wyrzucasz do kosza
bo znalazłeś tamtą
na wyprzedaży
by dawać z siebie
gówniane 50 %

______________________
seryjne niedopasowanie

24 654 wyświetlenia
261 tekstów
49 obserwujących
  • Noora

    28 June 2011, 13:17

    Bardzo mocny w wyrazie wiersz. ;)

  • yogirl

    21 June 2011, 14:26

    Świetne.

  • WilceeQ`

    15 June 2011, 11:24

    ostre w przekazie, klarowne i czyste. Wręcz dobitnie powiedziane mi pasuje ;)

  • PetroBlues

    15 June 2011, 10:21

    Tak...niektórzy wolą pójść na łatwiznę ale i oni przekonają się kiedyś że nic nie ma za darmo,tylko że czasu się cofnąć nie da...bardzo mi się podoba,pozdrawiam:))