Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Grzechy me jak wielki młot
W klin sumienia grzmot i grzmot
A sumienie wbija się w duszę mą

Skazując ją na rozdarcie siłą złą
Tworząc śmietnik z ciała mego
I z serca kawał mięsa spleśniałego

66 749 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    24 March 2014, 14:13

    Nie mogę bo po tym jak umarł mój Ojciec to za mało czasu dla psa.

  • M44G

    24 March 2014, 14:07

    Nie lubię kotów wole psy obecnie nie mam żadnego od momentu gdy zmarła moja ukochana suczka.

  • M44G

    16 March 2014, 20:14

    Dziękuję. Miłych snów Dorotko.

  • M44G

    16 March 2014, 17:05

    A to fakt :( Mam nadzieję, że ja jednak mam. Miłego dnia

  • RoxyRox

    16 March 2014, 16:55

    Ale nie każdy ma sumienie..

  • M44G

    16 March 2014, 16:44

    Dziękuję, dużo słońca życzę. Każdy z nas ma coś za uszami.

  • RozaR

    16 March 2014, 16:37

    Mocny tekst - tak z wyobraźni czy rzeczywistość straszna ?