Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość instant.

Gorąca woda syrop rozpuszcza
Syrop naturalny, o wiśni smaku
W kolorze krwistej czerwieni
Błyszczy światło żarówki
W lustrze przepięknego płynu
Łyżka niczym huragan, wir tworzy
Ten napój przez usta poprzez gardło
Gorącem w mym żołądku się rozlało
Alternatywne ciepło, zastępca żaru
Coś jakby Miłość instant z pary
Jako bez Ciebie, singel bez pary
I tak zimne niczym stal na mrozie
Od ust Twych, czerwonego piekła i pożaru

https://www.youtube.com/watch?v=VPqksRtvA7k

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!