Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fyrfl erotykporno

Głupieje gdy gładze twoje piersi
Kładę na nie głowę i nie mogę powstrzymać śliny
Szaleństwo we mnie gdy sutek ssię
Aż mówisz że cię boli

To nic!Lubię gdy on narasta w mojej dłoni
Przychodzi mi wtedy na myśl
Że tak jest z pieczarką i wzmacniam uścisk
Szarpie mną wtedy to coś między nami

Wiesz nim krew dokończy dzieła wzburzenia
Biorę go w usta.Jeeezuuu!!!Nie umiem tego opowiedzieć!
Gdy mi rośnie w ustach i przepraszam
Ale już wtedy szczytuje

Wiem i cieszę się twoim szczęściem
Ty wtedy go prawie gryziesz
I nie masz pretensji ze to co ze mnie
muska ci przełyk

Nie!Ja to uwielbiam!!!To drżenie mego ciała
Rozkosz nie mogąca przejść w krzyk
Bo smak ciebie wysysam i pragnę
By tak zostało na zawsze

297 748 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • kukaczka

    27 April 2021, 05:54

    ..uufff uderzenie gorąca..
    (to nie mendopauza!)

  • sprajtka

    4 November 2011, 22:50

    Pojechałeś....po bandzie...:)