Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piorunochron

gdzieś pomiędzy sercem, a rozumem
przewód naderwany jedna iskra poszła
nie w tę stronę spięć nie było
radziłam sobie gryzłam kable
pragnęłam się odciąć wszystko daremne
burza przyszła, piorun uderzył
czemu w dom obok
przecież tak się kochali

24 654 wyświetlenia
261 tekstów
49 obserwujących
  • marka

    22 April 2011, 08:36

    Wiersz jak rozkołysane wiatrem drzewo-rozbudza wyobraźnię, stawia na nogi a do tego tworzy obrazy...
    Piękny...