Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tam gdzie Miłość

Gdzie rozsądek się zagubił
Gdzie zły chłód dusze wyziębił

Tam gdzie myśli protestują
Tam gdzie nerwy Cię stresują

Tam Miłość serca swego szuka
To tam dusza do bram raju puka

Gdzie granica zakochania
I autostrada oczarowania

Tam mieszkają piękne oczy
Słodki delikatny głos uroczy

Tam motyle nawet w zimie
Tam uszy słyszą tylko jedno Imię

W nocy sny nie chcą przyjść
A w dzień chce o Tobie tylko śnić

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • 26 January 2016, 07:35

    mogę Ci podać adresy dostawców z her jak i polu w mieszku , aby się nie bawić w archiwizację wydawnictw ''na czarno''

  • 26 January 2016, 07:18

    Dzisiejszej nocy medytowałam nad aforyzmami H HESSEGO / czytywał go papież Benedykt / i wyedukowałam fraszkę pod publikę ., pomagał mi MIKOŁAJ Wasilewicz
    A co ostatnio grupowo wzorem sąsiadki ''biorę'' żeby nie powiedzieć pobieram
    Pozdrawiam

  • M44G

    25 January 2016, 19:54

    Natalio życzę miłych i jasnych snów.

  • 25 January 2016, 09:03

    Jaki cieplutki
    odbieram go bardzo osobiście
    niech sobie ozory po całości dadzą zakulisowo , jajka mi się śniły cała masa wytłaczanek , na dokładkę zamrożonych , sen mara bóg wiara , a sen z udziałem jajek rokuje plotki prawdo podobnie
    Pozdrawiam znany mi nieznajomy

  • M44G

    23 January 2016, 20:03

    Serdecznie Dziękuję. Lolu