Menu
Gildia Pióra na Patronite

przebiśniegi

łzy są mi dzisiaj potrzebne
jak niebo obłokom
gdy opada z nich smutek
jak mgła
zaciera się granica cierpienia

mówią, że zimy nie będzie
a u mnie kolejny spadł śnieg

wciąż wracam do ciebie po śladach
przez zamieć widzę nasz brzeg
choć to już nie ten sam most
i rzeki podobno już nie ma

137 939 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    5 February 2015, 13:34

    Malusiu, dziękuję;)

    Adnachiel, ja już chyba znalazłam właściwą ścieżkę;)

    Kasiu, mów do mnie jeszcze;))

    Pozdrawiam serdecznie;)

  • Iکқяa

    5 February 2015, 12:58

    co tu dużo gadać...pięknie:):):)

  • Adnachiel

    5 February 2015, 11:56

    E tam, nie ten sam :)
    Śnieg przysypał i ot, cała tajemnica :)

    Zawsze tak pięknie piszesz Giuli...
    Mogę jedynie podziwiać i... pójść poszukać tej rzeki :)

  • Malusia_035

    5 February 2015, 10:53

    piekny

    pozdrawiam :))