Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Gdy zejdę po tych schodach
I gdy zamknę za sobą te drzwi
Zamknę również na klucz swoje serce
I już nigdy nie wejdzie tam nikt

A na dnie głęboko ukryje
Największy okrutny swój żal
Który zadał mi człowiek kochany
Krzywdząc i zadając mi ból

Odchodząc spojrzę jeszcze na ten dom
W Twoje małe okno na piętrze
Otrę łzy i wolno odejdę
Wiedząc że nie wrócę tu więcej

Nie zatrzymuj i nie wołaj -wróć !
Twych kaprysów spełniać już nie chcę
Mogłam kochać Cię tylko raz
Teraz już zamknięte mam serce

3626 wyświetleń
29 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!