Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ona

Gdy tak stala
Swiatla zamilkly
Uwiklana w wlasna bezradnosc
Wlasnych mysli

1838 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
  • Pechowa_

    5 February 2013, 14:10

    Ładne... bezradność jest straszna...

  • Odchłań

    5 February 2013, 13:45

    pięknie opisane ...