Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiek młodzieńczy

Gdy tak siedzę
Na mym łóżku
I rozmyślam
O przeszłości
Pojawiają się
Błędy młodości
Wiek młodzieńczy
Niczym klatka
Zamieniła się
W posrańca.
Wróg dla siebie
Jest też wrogiem
Wiec już powiem
Sam dla siebie
Jestem wrogiem.

1220 wyświetleń
11 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!