Menu
Gildia Pióra na Patronite

Warto Czekać

Gdy się zjawiłeś zaczęłam od nowa żyć.
Od nowa nauczyłam się kochać.
Nowy rozdział w mym życiu się zaczął.
Z każdym dniem coraz bardziej zakochuje się w Tobie.
Tęsknię gdy Cię nie widzę, gdy jesteś daleko.
Ale ciągle czekam, tak jak Ty czekałeś na mnie.
Bo wiem, że warto.

11 885 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!