Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieśmiałość

Gdy miłości ciepło dotyka moich uszu,
Gdy marzenia zamieniają się w obsesyjne myślenie o "miłości"..
Wtedy ja po cichu wątpię
po cichu czekam
po cichu, bo krzyczeć mi zabraniają,
bo krzyczeć nie mogę.
Bo tak być nie może, bo to wszystko nie tak.
Ja i on,
On i ja..
Razem duszą, razem sercem,
ale oddzielnie głową, oddzielnie nieśmiałością...

7951 wyświetleń
78 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!