Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do końca

Gdy los każe Ci upaść
moja ręka tam będzie.
Skarcę go i podniosę
nim upadnie me szczęście.
A gdy ze mną stoczy bój
mając władze jak Cezar.
Wykręcę w górę ten kciuk
nim odejdę do nieba.

14 737 wyświetleń
139 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!