Menu
Gildia Pióra na Patronite

*****

Gdy jesteś przy mnie-cała drżę jestem wiatrem
Kwiatem polnym po środku chodnika
Gwiazdą świecącą na niebie
Po prostu-najszczęśliwszą z ludzi
Lecz gdy odchodzisz
Znikasz gdzieś w przestrzeni
Jestem sama-jak kropla deszczu na pustyni
Tracąc resztki sił-usycham jak kwiat bez wody
Jak gwiazda bez nieba
Odchodzę w głąb swojej duszy
Rodzę się na nowo gdy wracasz
I czule mnie witasz...

12 847 wyświetleń
33 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!