Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

wiersz skojarzeń

Gdy Cię ujrzałem stanął mi

Przed oczyma obraz marzenia

W którym ja i Ty na stole w kuchni

Jemy śniadanie

Po nocy spędzonej w sypialni

Zasnęliśmy

Na łóżku

Z którego mnie wygoniłaś

Po tym gdy Ci powiedziałem

Jak bardzo pragnę

Móc się w końcu wyspać

5194 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących