Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy Ciebie nie ma

Gdy Ciebie nie ma , nic nie mam.
Ja tylko w dennej pustce trwam
Gdzieś...po pustyni miotam się
po cichutku z miłości kpię.

Ciągle tylko piasek czując,
miliony rzeczy ujmując.
Ten piach tak bardzo uwiera ,
resztki nadziei odbiera.

Tak dnie i noce mijają,
nawet gwiazdy nie zagrają,
tak samotna siedzę sobie
i ciągle myślę o Tobie. . .

1248 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!