Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas

Gdybym mógł cofnąć czas,
przywrócić lata młodości.
Na nowo stworzyć nas,
nauczyć Cię miłości.

Czy warto wciąż powracać,
żyć tylko wspomnieniem.
Gdybym mógł czas zawracać,
walczyłbym z sumieniem.

Może jesteś szczęśliwa,
szybujesz pośród marzeń.
Choć to prawda dotkliwa,
nie cofnę minionych zdarzeń.

Czy kiedyś się spotkamy,
gdzieś na końcu świata.
Czy jeszcze się poznamy,
wspominając dawne lata.

3793 wyświetlenia
21 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!