Menu
Gildia Pióra na Patronite

Film ,, służące"

Film ,,służące”

Bardzo dobrze film zrobiony
Jak to czarne sprzątały
Białe domy

Były dobre sprawne i troskliwe
A te białe – głupie- złe
I opryskliwe

Film dobrze zagrany i nawet łapie za serce oraz rozśmiesza.
Jednak film ten jest symbolem przedziwnej narracji oraz zdumiewającej tendencji dyskryminującą białych – nie inaczej !
Śmieszne i tragiczne.

Na pięć głównych ról białych kobiet – dwie z nich są opóźnione umysłowo , jedna totalnie zła , jedna wykazała się w przeszłości podłością i uległością co zabiło jej starą służącą .

Na trzy główne role czarnych kobiet wszystkie są wybitne dobre nadto dbają o edukacje swych dzieci za co w konsekwencji jedna z nich trafia do więzienia.

Czy ten przekaz nazywa się podprogowy ? Dla mnie to następne łajdactwo z Hollywood.

76 510 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących