Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fatalne pragnienie ucieczki
świat zdominowany przez ból
stracił wygląd nasz dom
bez ścian i okien
jest to miejsce gdzie noc jest wieczna
gdzie duchy uwięzione jęczą i wyją
koszmary płynące z obiektu
strach jutra sprawia,że oszaleję
torturuje swoje myśli
ulatują moje słowa.

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!