Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ej "Kochanie".. tutaj jestem.. o właśnie tu.
Patrz możesz mnie dotknąć, czuje Twój oddech.
Ej "Kochanie".. tutaj. Patrz.
No na co tak patrzysz? Przecież tutaj stoję..
Gdzie idziesz? Dlaczego płaczesz?
"Kochanie"... Nie odchodź...
Na co tak patrzyłaś?
Nagrobek...?
Mój...

3502 wyświetlenia
21 tekstów
1 obserwujący
  • Tenja

    24 November 2007, 19:46

    Piszecie zagadkami :P

  • Tenja

    24 November 2007, 18:26

    Nie musi :P
    Ocenki muszą być stawiane zgodnie z prawdą ;p

  • Tenja

    24 November 2007, 18:22

    Weźcie bo się zawstydzę ;pp