Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przez szybę

Echo deszczu rozbrzmiewa po lesie.
Spalinowy wiatr opary westchnień niesie.
Na asfaltowej ścieżynie na chwilę przystanął czas.
W kwaśnym deszczu melancholii betonowy moknie las.

1271 wyświetleń
24 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!