Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
43 927 wyświetleń
514 tekstów
20 obserwujących
  • Julka 10

    24 January 2012, 16:08

    A już miałam zapytać czy...to sen? :):)

    Lubie Bartku to Twoje pisanie, świetnie oddajesz emocje, obraz...pamiętam doskonale... " Ona i On"...namawiałam Cie wówczas do napisania opowiadania, byłoby niewątpliwie bardzo ciekawe i intrygujące :):)
    Pomyśl a ja cierpliwie poczekam...

    Tradycyjnie życzę...Miłego dnia :):)

  • Bruno

    24 January 2012, 09:46

    To tylko wiersz i ciesze się że Ci się podoba:)
    Dziękuję w Naszym imieniu i wzajemnie:))

  • annak

    23 January 2012, 18:17

    To był pierwszy raz, mimo nerwów zrobiłbym tak znów.

    a ja nie, bo po pierwsze to zło, a po drugie żadne pieniądze nie są warte takiej adrenaliny...ale klimat oddałeś doskonale :)))

    serdecznie pozdrawiam Ciebie i Twoją Anię :)))))