Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myśli nocą

Dziś noc piękna i długa
Myśli zbłąkane
Nagle chodzą mi po głowie
A ja leżę i słucham
O czym dziś chcą mówić
W tą piękna długą noc

4722 wyświetlenia
43 teksty
0 obserwujących
  • Cris

    14 October 2016, 22:07

    zapisz je...
    ;)

  • Ciepłylolo

    5 October 2016, 00:58

    ...
    Nieskończone ich słowa
    Nieśmiertelnej duszy
    Towarzysze
    Pięknie kłębią się w głowie
    Osiągając cisze