Menu
Gildia Pióra na Patronite

"(…) jednego jestem pewny, że to za mało tylko żyć. Bo to nie to samo żyć, a wiedzieć o tym."
Wiesław Myśliwski ‘Ostatnie rozdanie’

dziś już nie pamiętam
kto mi szepnął do ucha

czarne kruki myśli
rozszarpią duszę
nim się spostrzeżesz

wtedy tylko dłonie potrafią
dotknąć słów
zanim zostanie z nich
jedynie kupka sierści

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • onejka

    14 September 2014, 17:11

    się złożyło ;)

  • motylek96

    14 September 2014, 17:08

    coś my dzisiaj w ten sam deseń;)

    odpozdrawiam

  • onejka

    14 September 2014, 17:07

    podoba mi się, bo kruki...symbol, który rozwija wyobraźnię...

    Pozdrawiam :)