Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Dzisiaj spadł pierwszy śnieg
I zasypał Waszą mogiłę
To już siedem długich zim
A ja wciąż nie potrafię zrozumieć...
Że Stwórca Was zabrał,
bo dał
Że najświętsze do tego miał prawo
Moje serce krwawi od lat
Że Bóg zabrał najdroższy mój skarb

Moim Dz...

3626 wyświetleń
29 tekstów
7 obserwujących
  • atina-beata

    21 February 2012, 11:37

    Dziękuję.

  • 21 February 2012, 11:29

    Ten plus tylko czarno wygląda, ale jest... biały. (+)

  • marka

    19 December 2011, 20:25

    Bardzo smutne i życiowe.