Menu
Gildia Pióra na Patronite

** Ulotnie ** po prostu prosty wiersz ...

Dzień Dobry Kocham Cię
już wystawiłam Nosek spod kołderki,

otwieram zaspane oczka
i widzę Twą Kochaną Twarz

uśmiechasz się do mnie
posyłasz buziaczka

a ma twarz oblana promyczkiem
szczęścia lśni

odfruwam w przestworza
chwytasz za rękę

Miłość unosi Nas do Gwiazd

Zdobywamy Niebo, zaplatani w warkocze rąk
stąpamy lekko po Naszych Marzeniach ...

Kochanemu ...N .ღ

18.11.2014
Malusia_035

Jeżeli już używasz mojego wiersza podaj autora :) pozdrawiam i dziękuje za uwagę ! :)

56 061 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • mill

    19 December 2014, 14:21

    Aż się rozmarzyłem ;)

  • Iکқяa

    19 November 2014, 10:44

    pięknie tak unosić się do gwiazd....

    zabieram do siebie,pozdrawiam cieplutko:):):)

  • dana1596

    18 November 2014, 14:28

    Ulotnie...ale nie przelotnie:) życzę samego szczęścia.
    Pozdrawiam ciepło

  • krysta

    18 November 2014, 12:12

    delikatny, uroczy wiersz...
    pozdrawiam Malusia :)