Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dzieci mroku tej nocy były nadzwyczaj pobudzone. Dziś tej nocy

w pełni księżyca i matka "Ciemność" księżyc zakryła. Tak więc

ruszyły dzieci na łowy krwawe by złożyć swej matce jak

najkrwawszą ofiarę. Krew tysięcy jednej nocy przelana by

zaspokoić swój głód a matce pokazać jak bardzo jest przez nie

kochana.

6986 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
  • Berenique

    24 July 2012, 20:06

    W piękny sposób wykorzystana przerzutnia :)