Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dusze się,
Choć wokół powietrze jest,
Powracam i zawracam
Nie wiem co dalej jest.
Co będzie, co jest -przeraża mnie ,
Chce uciec, chce krzyczeć

A inni mi mówią, nie poddawaj się!

490 wyświetleń
11 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!