Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chora z miłości

Dusza związana
Uczuciem opętana
Poruszyć się nie może
Nikt jej nie pomoże
Miłość jednostronna
Jakże piękna, chociaż podła
Sensu pozbawione
Uczucie nieodwzajemnione
Życie znacznie ważniejsze
Aniżeli wszelkie intencje
Szczęście na wieki zabrane
Nigdy nie oddane
Epizod codzienny
Ten smutek piekielny
W końcu się uwolniłam
Od uczucia toksycznego
Zdjęłam kajdany
Do serca mego otworzyłam bramy
Moje życie stało się lepsze
Znalazłam nowe szczęście
Więcej od poprzedniego uczucia sensu mające,
Jest odwzajemnione.♡

30.07.2015

6641 wyświetleń
79 tekstów
0 obserwujących
  • Cris

    30 July 2015, 01:43

    dobranoc :)

  • Lola_♡

    30 July 2015, 01:41

    Dziękuję, pozdrawiam :)

  • Cris

    30 July 2015, 01:33

    cieszy serce kiedy piszesz ''...Znalazłam nowe szczęście...''
    ładnie...pozdrawiam nocą :)