Menu
Gildia Pióra na Patronite

Galaktyka

drugie ja istnienia wyłania się pazurem
z kosmicznego pyłu zapomnienia

odległa galaktyka
hiobowego płomienia rozkwita w cieniach

14 147 wyświetleń
99 tekstów
4 obserwujących
  • nicola-57

    5 November 2016, 12:12

    gratuluję mądrości

    bdb tekst